Contactformulier

Als u contact met mij wilt opnemen om welke reden dan ook, neem dan contact met mij op via mijn e-mail (cameo-casper op gmail dot com) en mijn telefoonnummer is 31.020.534.1355. Geef me zoveel mogelijk informatie over uw fietstrailer of alles wat u weet over dit onderwerp.

Dit is mijn eerste blogpost, dus ik wil graag wat feedback van lezers te krijgen. Ik heb een vraag over al mijn artikelen met betrekking tot het onderwerp van fietstrailers, maar mijn vraag gaat niet over fietstrailers, maar over een veel voorkomende situatie genaamd de wheelie trap. Dus ik zou graag willen weten of ik een fout maak in mijn informatie. Mijn laatste blog post over dit onderwerp (die u hier vinden) is zeer gedetailleerd over alle betrokken kwesties en de antwoorden. Hier is een citaat uit die blog: "Wheelie vallen zijn de gemeenschappelijke manier dat mensen gewond raken op de weg en dat is omdat de wielen zijn te dicht bij elkaar. De persoon komt vast te zitten tussen hen en kan niet verhuizen naar de andere kant. Het is een eenvoudig principe.

U ons vinden op Facebook en Twitter. We praten graag over onze projecten. Onze website heeft veel artikelen over ons werk.

Er zijn twee belangrijke soorten fietstrailers:

Type 1: In Nederland staat dit type bekend als de fietstrailer. Type 2: Dit type wordt vaak een fietstrailer genoemd, maar het is heel anders en duurder. Het grootste nadeel van de fietstrailer is de noodzaak van een aanhangerhaak. De aanhangerhaak kan het grootste probleem worden als de aanhanger niet is uitgerust met de nodige bevestigingspunten aan het frame. Aanhangwagen van type 1 (hulpstukken en bevestigingspunten) : Het type aanhanger dat in Nederland wordt gebruikt. De type 1 trailer is de standaard en de standaard die door veel mensen wordt gebruikt. Deze fietsen worden vaak mountainbikes genoemd. Ze hebben een frame dat iets hoger is dan dat van een fiets. De frames hebben een lange wielbasis.

Onze openingstijden