Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag de mogelijkheden van fietstrailers verken. Maar nu ik al een tijdje met fietstrailers werk, denk ik dat er zoveel dingen zijn die ik moet doen om ze beter te maken. Ik denk dat ik zal het delen van mijn gedachten over dat later.

Wat ik vandaag met jullie wilde bespreken is de nieuwe trailer die ik ontwerp. Het zal de eerste trailer in zijn soort die ik heb gemaakt. Het wordt een kleine, lichte, hoogwaardige, betrouwbare trailer. Het zal een licht frame hebben, met een hoge en krachtige batterij. De batterij is het belangrijkste onderdeel in het maken van een aanhangwagen werken. Ik heb met behulp van een paar verschillende modellen van de batterij packs. Ze werken allemaal prima voor wat ik probeer te doen. Ik wil deze trailer bouwen en gebruiken voor mijn komende fietstochten.

Ik heb veel ervaring omdat ik een paar merken heb gebouwd en gelanceerd in Nederland. Ik denk dat alle ervaringen die ik heb opgedaan zijn echt nuttig voor uw bedrijf.

Als u een consult nodig hebt of meer informatie over onze diensten wilt vinden, u contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. U mij ook schrijven of ons team versterken. Al onze trailers zijn gebouwd in Europa, maar de kosten van materialen variëren. Onze trailer prijs is afhankelijk van de kwaliteit en het ontwerp van onze trailer. Lees de informatie in de brochure die u bij het bestellen ontvangt. Bekijk ook de andere details in de onderstaande beschrijving als je geïnteresseerd bent in onze trailer. Ik ben beschikbaar voor overleg en hulp op elk gewenst moment.

Mijn Ebook, dat "Bicycle Trailer Connect" heet, heeft meer details over mijn fietstrailer ontwerpproces en mijn werk aan fietstrailers.

De Bicycle Trailer Connect blog is een non-profit blog waar ik delen details over fiets trailers en ik deel fiets trailers ontwerpen. Ik heb ook een boek gepubliceerd, "The Bike Trailer Connect Book" met een gedetailleerde beschrijving van mijn ontwerp en ontwikkelingsproces. Ik was de hoofdauteur van de fietstrailer ontwerpen. Ik doe veel overleg met Nederlandse bedrijven en de Bicycle Trailer Connect Blog zal mijn werk met deze bedrijven dekken. Ik sta ook open voor suggesties. Gelieve voel je vrij om mij een bericht te sturen en ik zal mijn best doen om te reageren op uw suggestie. In deze post zal ik delen een aantal van mijn ervaringen ontwerpen en ontwikkelen van fietstrailers. Waarom fietstrailers bouwen? In het verleden waren fietstrailers slechts fietstrailers met enkele kleine aanpassingen, zoals een klapstoel.

Ik ben geboren in Denemarken en woon in Nederland. Ik ben mijn carrière begonnen als fietstrailerchauffeur en bouw sinds 2005 fietstrailers. Dit is mijn eerste keer het ontwerpen van een trailer.

Ik ben begonnen met het ontwerp van deze trailer door te kijken naar de volgende ideeën en inspiraties: 1. Fiets-trailer-fietspaden 2. Fiets-trailer-voertuigen 3. Aanhangwagenvoertuigen 4. Fietser-aanhangwagens 5. Fiets-aanhangwagen-berg 6. Fiets-trailer-heuvel 7. Fietser-aanhangwagen-berg-dijken 8. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-2 9. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-3 10. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-4 11. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-5 12. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-6 13. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-7 14. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-8 15. Fiets-aanhangwagen-berg-berg-dijken-9 16. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-10 17. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-11 18. Fiets-aanhangwagen-berg-berg-dijken-12 19. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-13 20. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-14 21. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-15 22. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-16 23. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-17 24. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-18 25. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-19 26. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-20 27. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-21 28. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-22 29. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-23 30. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-24 31. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-25 32. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-26 33. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-27 34. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-28 35. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-29 36. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-30 37. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-31 38. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-32 39. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-33 40. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-34 41. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-35 42. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-36 43. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-37 44. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-38 45. Fiets-trailer-berg-berg-dijken-39

In 2017 werd ik geïnterviewd door nos, en het volgende is een bewerkte vertaling van het interview.

In dit interview sprak u ook over het "dynamische" aspect van uw bedrijf. u ons hier meer over vertellen? Cas: Ja, dus het is een dynamisch bedrijf. We willen niet dat onze producten slechts op één dag of één weekend beschikbaar zijn. Daar gaat het niet om. We willen ze overal hebben, elke dag van het jaar, omdat mensen op zoek zijn naar iets te doen, iets te maken met hun fiets. We willen ook een breed scala aan verschillende producten aanbieden aan onze klanten en onze klanten weten wanneer we beschikbaar zijn. Wat is de dynamiek? Waarom moet u zoveel van uw producten verkopen? Cas: Toen we in 2017 lanceerden, was de markt klein en was het een nicheproduct. Nu, als het groeit, gaan we in staat zijn om de productlijn te laten groeien en nog meer van onze klanten aan boord te krijgen.